Medlemskap Miellahttovuohta

Fjern- og lokalmedlemskap kun kr 749,-/år.

NB: Medlemskap med høy prioritet kr 799,- fyll ut skjemaet og vær klar til å vippse.

Velkommen til medlemskap i en vakker 9 hulls bane her i nord. Det er enkelt å bli medlem enten du skal være fjernmedlem eller lokalmedlem.

Slik gjør du det:

Send oss en e-post til karasjokgolf@gmail.com med:

  1. Fullt navn og adresse (husk postnummer og sted)
  2. E-postadresse
  3. Mobilnr vi når deg på
  4. Fødselsdato slik at vi finner din profil i Golfbox
  5. Medlemsnummer i tidligere klubb (format 190-1234)
  6. Innskannet kursbevis (både del 1 og 2) hvis du er ny i golf
  7. Fortell oss om du har Vippset innmeldingsavgift eller betalt på konto

Betal årskontigenten på kr 749,- (799,- hvis du betaler fra utlandet) til kontonr.: 4750.92.70097. Husk å skrive inn ditt navn som referanse. For innbetalinger fra utlandet: SNOWNO22, IBAN: NO3147509270097.

NB! Hvis det haster kan du betale med Vipps (nummer 14122), men da må du betale kr 799,-.

I perioden august – mars sender du i tillegg et skjermbilde på din innbetaling til karasjokgolf@gmail.com når du har betalt. Skjermbildet må vise at betalingen er gjennomført (ikke bare lagt til forfall). Da går det raskere å registrere og aktivere ditt medlemskap.

Hvis du ikke har Vipps, så kan du sende inn skjermbilde på din innbetaling i nettbanken pr e-post. Kvitteringen må vises at betalingen er gjennomført (ikke bare lagt til forfall). Da går det raskere å registrere og aktivere ditt medlemskap.

Hvis du har vært medlem i en norsk golfklubb i fjor og har hatt en brukerprofil i Golfbox, trenger du ikke å sende inn bekreftelse på ditt hcp (eller grønt kort), da ditt hcp vil sannsynligvis vises i Golfbox.

Hvis din tidligere klubb har slettet din profil, må du be om å sende en hcp-bekreftelse til oss: karasjokgolf@gmail.com.

Hvis du har spilt i utlandet, må du skanne sende inn dokumentasjon fra tidligere spill/medlemsskap og sende inn til oss per e-post. Du kan også be din tidligere klubb å sende oss en bekreftelse på din hcp pr e-post.

Hvis du nylig har gjennomført golfkurs sender du inn ditt skannede kursbevis per e-post til oss.

Regler for utmelding

Ditt medlemskap i Karasjok Golfklubb er et løpende abonnement, og ev. utmelding må gjøres skriftlig senest 31.12 for neste år. Vi vil sende svar på alle utmeldinger. En utmelding er gyldig når du har fått svar på den.

Faktura for neste år

I begynnelsen av neste år vil vi sende ut en faktura på medlemskontingent for neste år til deg. Husk å oppdatere e-post adresse og post adresse i Golfbox hvis de endres. Faktura vil sendes pr e-post, og være tillagt fakturagebyr. Eventuelle purringer vil bli sendt i posten og vil være tillagt purregebyr. Dette siden vi må betale SendRegning for hver faktura og purring som blir sendt.

GRASROTKLUBB

Som medlem i Karasjok Golfklubb håper vi at du velger oss som «din» grasrotklubb. Det vil si at hvis du tipper så styres deler av “dine” tippemidler til Karasjok Golfklubb, uten at du betaler noe ekstra! Les mer på:

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme at Kárášjoga golfsearvi – Karasjok Golfklubb skal motta inntil fem prosent av innsatsen din.

Denne ”Grasrotandelen” går ikke ut over innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner direkte til den mottakeren du har plukket ut – Kárášjoga golfsearvi-Karasjok Golfklubb. Premien din blir like stor.
Grasrotandelen gjelder alle spill hos Norsk Tipping, med unntak av Flax og Extra.

For å velge Karasjok golfklubb som din grasrotklubb, Fra og med 1. mars gjør du det på én av
disse tre måtene:

  • Direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen og på spilleterminalene. Søk opp Kárášjoga golfsearvi/Karasjok Golfklubb som mottakeren du vil støtte, og aktivér klubben som grasrotmottaker.
  • Eller: Oppgi organisasjonsnummeret til Karasjok Golfklubb – 984664664 – hos kommisjonæren, eller tast det inn hvis du spiller elektronisk.
  • Eller: Søk fram Kárášjoga golfsearvi/Karasjok golfklubb på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.